Σε ποια δημόσια υπηρεσία μπήκε μπροστά ο «κοινωνικός αυτοματισμός» για να έρθουν οι ιδιώτες

Τα δελτία ειδήσεων, οι ενημερωτικές ιστοσελίδες και τα ραδιόφωνα έχουν γεμίσει από χθες με «ιστορίες ταλαιπωρίας» από τον ΕΦΚΑ, που διανέμει με δελτίο Τύπου το… γραφείο Τύπου του υπουργού Εργασίας.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, άλλωστε, έδειξε ήδη από την περασμένη Παρασκευή ότι έχει άγριες διαθέσεις σε σχέση με τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ, καθώς πήγε αιφνιδιαστικά στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής ώστε να… διαπιστώσει πως έλειπαν σχεδόν οι μισοί -ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με το Matrix24 o υπουργός ελεεινολογεί σε βάρος της συγκεκριμένης υπηρεσίας του υπουργείου του, αντί να προσπαθήσει να την βελτιώσει. Και αυτό γιατί η βασική πρόθεση του υπουργού Εργασίας είναι να… δώσει το κομμάτι «απονομή συντάξεων» σε ιδιωτικές λογιστικές εταιρείες. Όμως, για να «περάσει» αυτό χωρίς ο ίδιος να κατηγορηθεί για «νεοφιλελευθερισμό», πρέπει πρώτα να καταστεί… «λαϊκό αίτημα». Και αυτό δεν γίνεται χωρίς κοινωνικό αυτοματισμό…

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΦΚΑ, ΙΔΙΩΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]