Σε διεθνές κέντρο κρουαζιέρας μετατρέπεται ο Πειραιάς -Τι συμφώνησαν ΟΛΠ-Carnival Cruise   

Το λιμάνι του Πειραιά θα χρησιμοποιεί από την άνοιξη του 2016 για άφιξη και αναχώρηση το κρουαζιερόπλοιο CARNIVAL VISTA, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στη Μεσόγειο, όπως συμφωνήθηκε στο περιθώριο της Παγκόσμιας Έκθεσης για την Κρουαζιέρα στο Μαϊάμι,μεταξύ του ΟΛΠ Α.Ε. και της CARNIVAL CRUISE.

Συμφωνία ΟΛΠ – CARNIVAL CRUISE για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο

Το πλοίο είναι νεότευκτο του 2014 έχει μήκος 321 μ., και δυνατότητα μεταφοράς 4.000 επιβατών και 1.500 μελών πληρώματος.

 

Ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κρουαζιέρας του κόσμου, με περίπτερο και συνεχείς συμμετοχές και παρεμβάσεις στο Συνέδριο Κρουαζιέρας.

 

Από πλευράς ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχουν ο γενικός δ/ντής και επίτιμος πρόεδρος της Medcruise, Σταύρος Χατζάκος και ο δ/ντής Κρουαζιέρας Θεόδωρος Τσίτουρας, οι οποίοι και συναντήθηκαν με όλες τις μεγάλες εταιρίες του κόσμου, προκειμένου τα πλοία τους να προγραμματίσουν νέες αφίξεις στον Πειραιά.

 

Σύμφωνα με τον ΟΛΠ, στις 18 Μαΐου θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Μεσογείου και 3ο στον κόσμο το «Quantum of the Seas», της Royal Caribbean μήκους 347 μ., 4.906 επιβατών και 1.500 μελών πληρώματος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ, ΟΛΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!