Πετρόπουλος: Τι θα γίνει με το έκτακτο βοήθημα και τα μπλοκάκια (βίντεο)

«Με το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους υπερκαλύπτεται σε κάποιες περιπτώσεις η απώλεια του ΕΚΑΣ», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.

«Το έκτατο βοήθημα στους συνταξιούχους θα δοθεί έως τις 22 Δεκεμβρίου, έχουμε στόχο να ενισχύσουμε τα ασθανέστερα στρώματα και αυτό κάνουμε σε κάθε ευκαιρία», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν υπήρξαν ενστάσεις από τους δανειστές για τις εξαγγελίες του Τσίπρα».

Ο κ. Πετρόπουλος ανακοίνωσε ότι «την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει η εγκύκλιος για τις ασφαλιστικές εισφορές για τα μπλοκάκια». Όσο για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση της, την απέδωσε στα «τεχνικά και δύσκολα θέματα που υπάρχουν».

Επίσης μιλώντας για τις εισφορές των αγροτών τόνισε ότι «έχω πει χαρακτηριστικά και μην απορήσετε για το παράδειγμα που θα πω. Θα υπάρξουν αγρότες που θα πάρουν 2.137 ευρώ σύνταξη».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ, ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!