οπεκα-επίδομα-παιδιού-πριν-τα-χριστού-457916
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 29.11.2018 | 15:39

ΟΠΕΚΑ-Επίδομα Παιδιού: Πριν τα Χριστούγεννα η καταβολή της ΣΤ’ δόσης (ημερομηνία)

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νωρίτερα και πριν τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί η Στ΄δόση για το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.  Η πληρωμή αφορά το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Τα χρήματα θα δοθούν νωρίτερα λόγω των εορτών, προκειμένου οι οικογένειες να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και νέες  ανακοινώσεις από τον Οργανισμό, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις από τους δικαιούχους και να γίνει στην συνέχεια η εκκαθάριση και η τελευταία πληρωμή για το έτος 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι  ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση Α21 έχει ενεργοποιηθεί και δέχεται νέες αιτήσεις για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος αίτηση Α21.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan