Οι στρατηγικοί στόχοι του υπ. Εργασίας για το 2017 (απόφαση)

Τον καθορισμό των Στρατηγικών Στόχων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το έτος 2017, περιλαμβάνει απόφαση που υπογράφει η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου.

Μεταξύ αυτών:

Η παρακολούθηση για την εφαρμογή της επαναφοράς, στη πράξη, των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων σε όλα τα επίπεδα (εθνικό και κλαδικό).

Η ανάπτυξη πολιτικών και δράσεων για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας  και κάθε μορφής παραβατικότητας στους χώρους εργασίας.

Η συστηματική  παροχή  υποστηρικτικών  υπηρεσιών,  συμβουλών  και πληροφόρησης  για  εργασιακά,  ασφαλιστικά,  συνταξιοδοτικά  και  προνοιακά ζητήματα.

Η εφαρμογή και θέση σε λειτουργία του νέου ενιαίου οργανωτικού μοντέλου του ασφαλιστικού συστήματος (Ε.Φ.Κ.Α.)  για την γρηγορότερη, αποτελεσματικότερη και  φιλική  προς  τους  ασφαλισμένους  παροχή  υπηρεσιών  (άμεση  απόδοση συντάξεων κ.λ.π.).

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ, 2017, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!