ο-ροβέρτος-σπυρόπουλος-δένει-στη-δι-183194
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 29.01.2015 | 20:24

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος «δένει» στη διοίκηση του ΙΚΑ – Η συνάντηση με τον Στρατούλη και η ενημέρωση για το ασφαλιστικό

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση με τον νέο αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη, είχε το μεσημέρι ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο διοικητής του ΙΚΑ ενημέρωσε τον κ. Στρατούλη για τα θέματα που απασχολούν τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας.

Ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν τα έσοδα του ΙΚΑ, οι ταμειακές ανάγκες και η αναλυτική εικόνα που υπάρχει για την πορεία της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της διοικητικής ενοποίησης, καθώς και η ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών ελέγχου της ανασφάλιστης εργασίας και των τμημάτων του ΙΚΑ που απονέμουν συντάξεις.

Η συζήτηση μεταξύ του κ. Στρατούλη και του κ. Σπυρόπουλου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και, όπως όλα δείχνουν, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα παραμείνει διοικητής του ΙΚΑ.