Ο Κ. Μητσοτάκης στο ΚΕΠ Κηφισιάς

O Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου Κηφισιάς.

Ο κ. Μητσοτάκης, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των νέων υπηρεσιών (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου, βεβαίωση αποδοχών συντάξεων και εκκαθαριστικό σημείωμα του ΝΑΤ) που προσφέρουν τα ΚΕΠ στου πολίτες, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για τη συστηματική και μεθοδική δουλειά τους. Μια δουλειά που έχει καταξιώσει στη συνείδηση των πολιτών τα ΚΕΠ ως έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς της δημόσιας διοίκησης.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια καινούργια εποχή για τα ΚΕΠ ξεκίνησε. Πλέον τα ΚΕΠ παρέχουν online υπηρεσίες υψηλής ζήτησης για τους πολίτες. Στόχος της ηγεσίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση ενός επιτυχημένου θεσμού. Η επιτυχία αυτή συνδέεται άρρηκτα με την υψηλή παροχή υπηρεσιών από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ, τους οποίους και με αυτήν την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω, για την αφοσιωσή τους στη δουλειά την οποία επιτελούν. Επιπλέον, για το αίσθημα εξυπηρέτησης του πολίτη η οποία τους διακρίνει, κάτι που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΕΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!