Νέοι πρόεδροι σε Άρειο Πάγο, ΣτΕ και Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Νέοι πρόεδροι σε Άρειο Πάγο και ΣτΕ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε μετά από εισηγήσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα   να προαχθεί στη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου, η οποία κενώνεται στις 30 Ιουνίου 2021 από την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου του Μιχαήλ και για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία κενώνεται  επίσης στις 30 Ιουνίου 2021, τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Δημήτριο Σκαλτσούνη του Παναγή.

Παράλληλα το Υπουργικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών  κ. Χρήστου Σταϊκούρα επέλεξε για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, την Αντιπρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κυρία Ευγενία Βελώνη του Ευθυμίου,  και για  την πλήρωση τεσσάρων θέσεων Αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τους Νομικούς Συμβούλους του Κράτους τους: Ανδρέα Ανδρουλιδάκη του Εμμανουήλ, Αικατερίνη Γρηγορίου του Ιωάννη, Στυλιανή Χαριτάκη του Εμμανουήλ και Νικόλαο Δασκαλωντωνάκη του Ιωάννη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΕ, ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]