Με τον υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου θα συναντηθεί αύριο ο Κουμουτσάκος

Συνάντηση Γ.Κουμουτσάκου με τον Υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κ.Πετρίδη στην Αθήνα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, θα έχει αύριο το πρωί, συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Κωνσταντίνο Πετρίδη στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα συζητηθούν πρακτικοί τρόποι εμβάθυνσης της συνεργασίας και του συντονισμού των θέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο με σκοπό την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού ευρωπαϊκού μηχανισμού ανακατανομής βαρών, αλλά και λήψης μέτρων για πρόληψη της παράτυπης μετανάστευσης στην Ανατολική Μεσόγειο. Μετά το πέρας της συνάντησής τους, οι κ.κ. Πετρίδης και Κουμουτσάκος θα μεταβούν στο Υπουργείο Ναυτιλίας για ενημέρωση από την Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, καθώς και στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, σχετικά τα συστήματα επιτήρησης και τα επιχειρησιακά μέσα  στην περιοχή.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!