Κουρουμπλής: Οι πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις

«Οι πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνωτικούς χώρους με καλές υποδομές και μάλιστα ιδιωτικούς» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Πράγμα εφικτό σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, καθώς οι κατασκηνώσεις όπως ανέφερε, ανοίγουν μετά τις 16 Ιουνίου και όλο αυτό το διάστημα θα μπορούν να φιλοξενούν πρόσφυγες.

Ο υπουργός έχει ήδη στείλει επιστολή προς τις τράπεζες ζητώντας να παραχωρήσουν τις κατασκηνώσεις που διαθέτουν για τα παιδιά των υπαλλήλων τους. Στην επιστολή του, μάλιστα ο υπουργός έκανε έκκληση στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας.

Ο υπουργός Εσωτερικών, αναφέρθηκε στο θέμα του προσφυγικού τονίζοντας πως, αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του προσφυγικού η Ευρώπη θα καταρρεύσει.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!