Κατέστρεψε εκατοντάδες έγγραφα πριν φύγει από το υπουργείο Εσωτερικών o Μιχελάκης- Αποκαλυπτικές φωτο

Την Τρίτη 10 Ιουνίου ο Γιάννης Μιχελάκης παρέδιδε το υπουργείο Εσωτερικών στον Αργύρη Ντινόπουλο. Και μέσα στο γραφείο του υπουργού στον τρίτο όροφο του κτηρίου του υπουργείου Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος, όλα ήταν σε απόλυτη τάξη. Δεν συνέβαινε όμως στους διαδρόμους του τρίτου ορόφου όπου εκτός από το γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη στεγάζεται και το γραφείο τύπου του υπουργού.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, ένας ολόκληρος διάδρομος έχει γεμίσει από σακούλες και κιβώτια με σκουπίδια. Πλησιάζοντας κανείς κοντά διαπιστώνει ότι οι σακούλες είναι γεμάτες από έγγραφα που έχουν καταστραφεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η ανάγνωση του περιεχομένου τους.

Και όλα αυτά τη μέρα της παράδοσης παραλαβής από τον Γιάννη Μιχελάκη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Τυχαίο; Ή κάτι ήθελε να κρύψει ο υπουργός;

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!