Καμμένος για Μακεδονικό: Αποχωρούμε από την κυβέρνηση εάν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία

  • Απο stergios
  • 8 Αυγούστου 2018 - 12:42
  • Comments Off

Νέο μήνυμα ότι όποτε κι αν έρθει η συμφωνία για το Μακεδονικό οι Ανεξάρτητες Έλληνες θα αποχωρήσουν από την Κυβέρνηση έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου, Πάνος Καμμένος, σε μια κρίσιμη περίοδο για την κυβερνητική συνοχή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι: «Από τη στιγμή που αποφασίσει ο πρωθυπουργός τη συμφωνία αυτή να τη φέρει στη Βουλή θα πάω στον πρωθυπουργό θα του ανακοινώσω ότι αποχωρούμε από την κυβέρνηση. Θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τον ενημερώσω ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση. Θα οδηγήσω τη χώρα σε εκλογές και εάν οι πολίτες επικυρώσουν τη συμφωνία ας πάρουν την ευθύνη», τόνισε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος: «Η αν θέλετε υπάρχει και η άλλη λύση: Το δημοψήφισμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει δημοψήφισμα στα Σκόπια και όχι στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά

Κάρφωσε δε τη Νέα Δημοκρατία για την στάση της: Θα αποχωρήσω όποτε και εάν έρθει. Ήμουν από την αρχή σαφής. Αυτή που δεν ήταν σαφής ήταν η ΝΔ.

Σημείωσε μάλιστα αναφορικά με τον υπουργό Εξωτερικών και την πρόβλεψη του ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει με ευρεία πλειοψηφία: «Ήμουν πολύ ξεκάθαρος απέναντι και στον κύριο Κοτζιά και στον πρωθυπουργό. Είπα δεν θα επιτρέψω να περάσει αυτή η συμφωνία».

Ακούστε το οπτικοποιημένο ηχητικό της συνέντευξης :

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!