Υπόθεση ΤΤ: Παραδόθηκε το ζεύγος Γριβέα στη Σκότλαντ Γιαρντ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
30
Ιούνιος
Back

Υπόθεση ΤΤ: Παραδόθηκε το ζεύγος Γριβέα στη Σκότλαντ Γιαρντ

Παραδόθηκε ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, καταζητούμενοι και οι δυο για την υπόθεση των «θαλασσοδανείων» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το ζεύγος εμφανίστηκε στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου την Τετάρτη, και εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την εισαγγελία, ενώ εκδόθηκε και διεθνές ένταλμα από την Interpol.

Η αναζήτησή τους έλαβε τέλος όταν στις 12:30 το μεσημέρι εμφανίστηκαν στη Σκότλαντ Γιάρντ στο Λονδίνο και παραδόθηκαν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Στ. Καψή, το ζεύγος είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τη Σκότλαντ Γιάρντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του φέρονται να είχαν πάρει δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν επιχειρήσεις που επί της ουσίας τους ανήκαν, ενώ είχαν χρησιμοποιήσει 2,5 εκατ. για διαφημιστικούς λόγους και πλήρωσαν εταιρία που επίσης τους ανήκε. Συνολικά φέρονται να έχουν πάρει δάνεια ύψους 19.850.000 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!