ΥΠΔΑΝ: Ζητά επικαιροποίηση στοιχείων απογραφής –Ήταν να ολοκληρωθεί το 2015!

Την «ενημέρωση στοιχείων απογεγραμμένων Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου», ζητά με ΕΓΚΥΚΛΙΟ της απ’ όλους τους φορείς του Δημοσίου, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. Όπως τονίζει, «παρά την πάροδο πλέον των 19 μηνών από τη θέση σε λειτουργία της νέας εφαρμογής, μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η ενημέρωση των νέων στοιχείων των απογεγραμμένων από τις οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού». Να σημειωθεί ότι σχετική ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ που όριζε ότι τα νέα στοιχεία για τους δημοσίους υπαλλήλους θα έπρεπε να έχουν καταχωρηθεί έως 31.12.2015, είχε εκδοθεί στις 26.5.2015 από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Λόγω αυτής της καθυστέρησης, η υπηρεσία μας προχώρησε στην ενημέρωση του πεδίου «Κατηγορία Προσωπικού» για το τακτικό προσωπικό του δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, με βάση τα λοιπά στοιχεία απογραφής του κάθε υπαλλήλου (εργασιακή σχέση, βαθμός, κλάδος, ειδικότητα, οργανικός φορέας)», προσθέτει στην εγκύκλιο της η Ο. Γεροβασίλη. Και συνεχίζει: «Για το τακτικό προσωπικό των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και για το έκτακτο και λοιπό προσωπικό όλων των φορέων, η τιμή του πεδίου «Κατηγορία Προσωπικού» δεν προκύπτει από τα λοιπά στοιχεία της απογραφής του και για το λόγο αυτό δεν έχει γίνει σχετική ενημέρωση από την υπηρεσία μας.

Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούνται οι υπηρεσίες να προβούν άμεσα στις κάτωθι ενέργειες:

1) έλεγχο των τιμών του πεδίου «Κατηγορία Προσωπικού» του προσωπικού τους που έχει ενημερωθεί από την υπηρεσία μας και διόρθωση πιθανών σφαλμάτων ή ενημέρωση των περιπτώσεων που το εν λόγω πεδίο εμφανίζει τις τιμές «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (1)» και «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (2)»

2) ενημέρωση των υπόλοιπων υποχρεωτικών πεδίων της απογραφής του προσωπικού τους.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΑΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!