Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Διήμερο συνέδριο για τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
18
Μάι
Back

Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Διήμερο συνέδριο για τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο

Συνέδριο με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση και ανάπτυξη: εμπειρίες και προτάσεις» θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2016, με πρωτοβουλία του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου, την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 μ.μ., θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, και ο Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, καθηγητής κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει τις ενότητες «Τα διεθνή πρότυπα στην ελληνική δημόσια διοίκηση», «Ανθρώπινο δυναμικό: στελέχωση, επιμόρφωση, αξιολόγηση, κίνητρα και αντικίνητρα», «Δομές και λειτουργία: υποδομές-νέες τεχνολογίες-εξυπηρέτηση του πολίτη», «Διαφάνεια-έλεγχος: διαφθορά, αυτονομία, αξιολόγηση δομών, κόστος». Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με στρογγυλό τραπέζι στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ιωάννης Δραγασάκης και εκπρόσωποι Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Εισηγήσεις και παρεμβάσεις θα έχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, επικεφαλής ανεξάρτητων αρχών, στελέχη της δημόσιας διοίκησης, πανεπιστημιακοί και ειδικοί επιστήμονες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!