«Η ρύθμιση του χρέους δεν έχει νέα μέτρα, πλην του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία βρίσκεται σε καλό επίπεδο» ανέφερε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Στο ενδεχόμενο ενός 4ου Μνημονίου, το αν προσφύγει στις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας η κ. Γεροβασίλη απάντησε ότι: «Το 4ο Μνημόνιο είναι η ευχή και η ελπίδα που κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου η χώρα να αποστεθαροποιηθεί μήπως και η ΝΔ κάποτε ξανακυβερνήσει».
Δείτε το βίντεο:
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!