Εύβοια: Αιχμές Αποστόλου σε Μπακογιάννη για την αντιμετωπίση της κακοκαιρίας

Σημαντική καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του μηχανισμού για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία, διαπιστώνει μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, αποτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια.

Με τη δήλωσή του αυτή ο κ. Αποστόλου αφήνει έμμεσα αιχμές για τον χρόνο και τον τρόπο παρέμβασης της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των δήμων και υπογραμμίζει: «Είναι αδιανόητο να κλείνει ένας κεντρικός δρόμος όπως αυτός από το Αλιβέρι μέχρι την Κύμη. Σήμερα που βρέθηκα στην περιοχή μπόρεσα να φτάσω μέχρι το Στόμιο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αποστόλου αποφεύγει προς το παρόν να κάνει μια αποτίμηση, καθώς όπως λέει «μείζον θέμα σε αυτήν τη φάση είναι να ανοίξουν οι δρόμοι. Τουλάχιστον να ανοίξουν οι κεντρικοί δρόμοι πριν φτάσει και το 2ο κύμα κακοκαιρίας που αναμένουμε?».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αποστόλου ήταν αντίπαλος του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στις εκλογές του 2014.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΑΙΧΜΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!