Επίδομα παιδιού, γέννησης, ΚΕΑ -Οι πρώτες παρεμβάσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου

Παράλληλα, η πρώτη μέρα της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Υπουργείο Εργασίας ξεκίνησε ήδη. Η νέα υπουργός Εργασίας έπιασε δουλειά, καθώς οργανώνει και στελεχώνει το γραφείο της. Τα στοιχήματα είναι μεγάλα, καθώς εκκρεμεί να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το επίδομα παιδιού, το «επίδομα γέννησης στα 2000€ για κάθε νέα γέννα, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στις κλίμακες. Αλλαγές έπονται και στο ΚΕΑ (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης), καθώς και στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Στόχος της υπουργού είναι να αυξήσει την πίτα, από τα 760 εκατ.€ που είναι σήμερα στο 1 δισ.€.

Δείτε αναλυτικά εδώ: Επίδομα παιδιού, γέννησης, ΚΕΑ -Οι πρώτες παρεμβάσεις

«Καταλαβαίνω ότι έχω ένα υπουργείο με δημόσιους λειτουργούς, που κάνουν με κέφι τη δουλειά τους και το πολύ μεγάλο μου στοίχημα είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Είναι πολλοί στον ΟΠΕΚΑ, πολλοί στην Σολωμού, πολύς κόσμος γενικά που κάνει με αξιοπρέπεια τη δουλειά του πολλά χρόνια και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, οπότε οργανωσιακά και επιχειρησιακά πρέπει να μάθω καλά το υπουργείο μου και να κάνω τους ανθρώπους του να με εμπιστευτούν», είπε μπαίνοντας στο υπουργείο η νέα υπουργός Εργασίας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΠΕΚΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΟΜΝΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!