Επίδομα 534€: Πληρώνονται σήμερα οι αναστολές Απριλίου

Επίδομα 534€: Πληρώνονται σήμερα οι αναστολές Απριλίου

Σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, 472.899 δικαιούχοι θα λάβουν το ποσό των 534 ευρώ, οι οιποίοι τέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας κατά τον μήνα Απρίλιο λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας γνωστοποίησε πως το ποσό θα καταβληθεί την συγκεκριμένη μέρα.

Όπως έχει συμβεί και τις προηγούμενες φορές, οι δικαιούχοι αναμένεται να δουν τα χρήματα από το απόγευμα της ημέρας πληρωμής, συνήθως λίγο μετά τις 17:00.

Το σύνολο των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού, όπως χαρακτηρίζεται το εν λόγω επίδομα, ανέρχεται σε 212,2 εκατ. ευρώ, ενώ νώ υπενθυμίζεται ότι ο υπολογισμός γίνεται με βάση τα 534 ευρώ, δηλαδή 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής σύμβασης.

Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι τα τέλη του μήνα, δηλαδή έως και τις 31 Μαΐου, θα καταβληθεί και το Δώρο Πάσχα, του οποίου η αναλογία υπολογίζεται επί του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας του αντίστοιχου διαστήματος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΣΧΑ, ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]