Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας στους αρχαιολογικούς χώρους

Τη διαβεβαίωση ότι έχει εξασφαλιστεί η διεύρυνση των ωρών λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων για τη θερινή περίοδο στα λιμάνια που προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ).

Σύμφωνα τον πρόεδρο της Ένωσης, Θεόδωρο Κόντε, το ωράριο λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων για τη θερινή περίοδο, θα είναι από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ ο υπουργός Κ. Τζαβάρας διαβεβαίωσε ότι έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα στο υπουργείο, που θα είναι σε συνεχή επικοινωνία, επί 24ωρου βάσεως, με όλους τους φορείς που εκπροσωπούν τουριστικούς κλάδους, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα κατά τις επισκέψεις τουριστών που καταφτάνουν με τα κρουαζιερόπλοια στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΩΡΑΡΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!