δεν-θα-πάει-τελικά-στην-ερτ-ο-χάρρυ-κλυν-21462
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 01.08.2017 | 22:48

Δεν θα πάει τελικά στην ΕΡΤ ο Χάρρυ Κλυνν

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αν και ο Χάρρυ Κλυνν αναγγέλθηκε ως το πέμπτο μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ ακόμη και από την εφημερίδα ΑΥΓΗ φαίνεται πως τελικά κάτι μεσολάβησε και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έσπευσε να «μαζέψει» την είδηση.

Σύμφωνα δε με όσα μεταδίδει το protohema.gr, πηγή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρει χαρακτηριστικά «δικό μου λάθος, συγγνώμη» για τη διαρροή της είδησης ότι την Πέμπτη ο ηθοποιός επρόκειτο να περάσει από ακρόαση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Κατά την ίδια πηγή ακόμα δεν έχει καταλήξει η αναζήτηση για τον εντοπισμό όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρρυ Κλύνν.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.