Αχτσιόγλου: Το ασφαλιστικό έχει κλείσει

Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, υπογράμμισε η νέα υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής. Επίσης, ανέφερε ότι το ασφαλιστικό έκλεισε από την πρώτη αξιολόγηση.

Το μέτωπο του ασφαλιστικού έκλεισε με την πρώτη αξιολόγηση δήλωσε η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Όπως είπε, βασικός στόχος της κυβέρνησης στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς είναι «η ανάκτηση βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως είναι η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των συλλογικών διαπραγματεύσεων».

«Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας», τόνισε η νέα υπουργός Έ. Αχτσιόγλου και στο πλαίσιο αυτό, είπε ότι θα εστιάσει σε ενίσχυση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να γίνονται έλεγχοι στην αγορά.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΛΕΙΣΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!