Από ηλεκτροσόκ προήλθε ο θάνατος του Αλβανού ισοβίτη;

Ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης που εξέτασε τη σορό του κρατούμενου Ίλι Καρέλι δήλωσε πως αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να εξηγήσει πλήρως το τραύμα που έφερε ο Αλβανός στη δεξιά του παλάμη, και το οποίο θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα ηλεκτροσόκ.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στο ΣΚΑΪ, πως το τραύμα αυτό θα μπορούσε να είναι σημείο εισόδου ηλεκτρικού ρεύματος και αυτό να είναι και η αιτία θανάτου. Όπως μάλιστα διευκρίνισε ο ιατροδικαστής, το ηλεκτροσόκ, εάν υποθέσουμε ότι συνέβη, θα μπορούσε να επιφέρει αρριθμίες, οι οποίες να προκαλέσουν το θάνατο ενός ανθρώπου, ακόμα και δύο, τρεις ή και πέντε μέρες μετά.

Αναφορικά με τους μώλωπες που είχε στο σώμα του ο κρατούμενος Αλβανός και που αποτυπώνουν το μέσο θλάσης ως σπειροειδές όργανο, ο ιατροδικαστής τόνισε πως δεν είναι συμβατές με το χρόνο θανάτου, αλλά προηγήθηκαν, κατά τουλάχιστον ένα 24ωρο. Αντίθετα, το κάταγμα στο θώρακα, που επίσης ήταν ανάμεσα στα ευρήματα της νεκροψίας, χαρακτηρίζεται ως «συμβατό του χρόνου θανάτου» από τον κ. Γεωργιάδη.

Τέλος, εκτός από τις ιστολογικές εξετάσεις, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί το πόρισμα της νεκροψίας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΙΣΟΒΙΤΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!