Απαγόρευση πτήσεων από Ολλανδία, Γερμανία  

Στην απαγόρευση πτήσεων από και προς την Ολλανδία αλλά και τη Γερμανία (σ.σ. στην περίπτωση αυτή, εκτός από αυτές που έχουν προορισμό την Αθήνα), προχωράει η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας, υπό τον φόβο διασποράς του κορωνοϊού, θα επιτρέπονται πτήσεις από αυτές τις χώρες μόνο για κρατικούς, στρατιωτικούς και υγειονομικούς λόγους. Η απαγόρευση ξεκινάει από αύριο στις 3 το πρωί μέχρι τις 15 Απριλίου στις 3 το πρωί.

Παράλληλα ο υφυπουργός επιτέθηκε σε όσους Έλληνες θέλουν να επαναπατρισθούν από «επικίνδυνες» χώρες όπως η Βρετανία, τονίζοντας ότι «όσο κι αν φωνάζουν αν δεν έχουν σοβαρό λόγο θα πρέπει να μείνουν εκεί».

«Λουκέτο» στις λαϊκές αγορές; 

Νωρίτερα ο κ. Χαρδαλιάς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν οριστικά οι λαϊκές αγορές . Όπως είπε παρατηρήθηκε σήμερα ότι σε πολλές από αυτές δεν υπήρχε συμμόρφωση με τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης και παρότι «θέλουμε ανοιχτές τις λαϊκές αγορές», σε περίπτωση επανάληψης αυτών των φαινόμενων:

-Από Δευτέρα ως πρώτο μέτρο που θα λαμβάνεται, σε περίπτωση που σε συγκεκριμένες λαϊκές αγορές υπάρχουν αναφορές από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, τότε θα κλείνουν οριστικά.

– Αν παρατηρείται γενικότερη μη συμμόρφωση στα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης, «τότε όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι», δηλαδή, οριστικό «λουκέτο» σε όλες τις λαϊκές αγορές.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]