Αυστηρή εγκύκλιος Βερναρδάκη προς υπουργεία: Στείλτε άμεσα τη λίστα με τα επιχορηγούμενα ΝΠΙΔ – Ποια καταληκτική ημερομηνία θέτει

Έως την ερχόμενη Πέμπτη 31.3 θα πρέπει να έχουν στείλει τα υπουργεία τη λίστα με τα επιχορηγούμενα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Αυτό προβλέπει εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη στην οποία καλούνται σε αυστηρό ύφος «δεδομένου ότι η υπηρεσία μας δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής σχετική απάντηση από όλες τις υπηρεσίες,  οι προϊστάμενοι των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών των Υπουργείων που δεν έχουν αποστείλει το σχετικό κατάλογο, να προβούν άμεσα στην αποστολή του».

Να σημειωθεί ότι, όπως τονίζεται στην εγκύκλιο, «τα Υπουργεία που έχουν αποστείλει το σχετικό κατάλογο δεν οφείλουν άλλη ενέργεια. Επίσης, η Γενική Διεύθυνση Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δεν απαιτείται να προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια σχετικά με τις επιχειρήσεις των Ο.Τ.Α.

 

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο ΕΔΩ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠ-ΕΣ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΠΙΔ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!