Τράπεζα Πειραιώς: Τεράστια συμμετοχή στην απεργία -Η Διοίκηση ζήτησε συνάντηση με τους εργαζόμενους - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
21
Ιούνιος
Back

Τράπεζα Πειραιώς: Τεράστια συμμετοχή στην απεργία -Η Διοίκηση ζήτησε συνάντηση με τους εργαζόμενους

Με την συγκλονιστική συμμετοχή των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, η Διοίκηση της Τράπεζας κάλεσε εσπευσμένα το Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ) σε συνάντηση για την Πέμπτη 23 Ιουνίου προκειμένου να τεθούν σε συζήτηση τα αιτήματα των υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Συλλόγου, η συμμετοχή στην απεργία ξεπέρασε κάθε ιστορικό ποσοστό. Όπως σημείωσαν οι ίδιοι «έκλεισαν πολλά καταστήματα, επίσης πολλά υπολειτουργούσαν, ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι της Τράπεζας απείχαν από κάθε εργασία».

Με την τρομερή επιτυχία της απεργίας, η διοίκηση της Τράπεζας με δική της πρωτοβουλία κάλεσε τους συνδικαλιστές σε διάλογο προκειμένου να θέσουν τα αιτήματα τους.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΤΠ διεκδικεί και απαιτεί:

— Την υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης που να διατηρεί τις θέσεις εργασίας και να προβλέπει αυξήσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σε εποχή ανατιμήσεων και πληθωρισμού,

— Να μην προχωρήσει το business plan της τράπεζας που «εκπαραθυρώνει στο σχεδιασμό του, τον έναν στους τρεις εργαζόμενους»,

— Να σταματήσουν οι «απαράδεκτες πρακτικές πιέσεων και εκφοβισμού» και

— Τη διατήρηση του δικτύου καταστημάτων και την ακύρωση των σχεδίων της τράπεζας για μαζικά λουκέτα σε υποκαταστήματα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!