τα-social-media-ψήνουν-μεγάλη-συγκέντρωση-στο-109008
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 06.06.2016 | 20:19

Τα social media… ψήνουν μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία μεγάλη, αυθόρμητη συγκέντρωση πολιτών κατά της κυβέρνησης οργανώνεται μέσω των κοινωνικών δικτύων στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 15 Ιουνίου, και ήδη η ανταπόκριση από χιλιάδες χρήστες είναι εντυπωσιακή.

«Παραιτηθείτε: Ούτε χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε συνδικάτα» είναι το σλόγκαν της διαδήλωσης, στην οποία ήδη έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν πάνω από 4.000 χρήστες του Facebook, ζητώντας όχι μόνο την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και τη δραστική μείωση του ΦΠΑ, τη γρήγορη έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, τη συνεννόηση με την Ευρώπη χωρίς εχθρική συμπεριφορά απέναντί της, καθώς και μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.

Μάλιστα, σε όσους θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση συνιστάται να φορέσουν λευκά ρούχα, συμβολίζοντας τον ειρηνικό της χαρακτήρα.

Η συγκέντρωση συζητείται έντονα και στο Twitter, με πάνω από 11.500 tweets στο hashtag #παραιτηθειτε και ακόμα 2.600 tweets στο #15_Ιουνιου_ολοι_συνταγμα.

parasitisi

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.