ΣΥΠΑ: Καμιά ιδιωτικοποίηση - Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
14
Ιανουάριος
Back

ΣΥΠΑ: Καμιά ιδιωτικοποίηση – Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες

Με κεντρικό αίτημα «καμιά ιδιωτικοποίηση, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες», ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής ΣΥΠΑ, καταγγέλλει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και καλεί σε κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του σημειώνει:

Απέναντι στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο που επιφέρει μεταξύ άλλων συντριπτικό χτύπημα στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ειδικά στις κλαδικές, βάζει σε μόνιμη «πρέσα» τους μισθούς και θέτει υπό ασφυκτικό κρατικό έλεγχο τη λειτουργία των συνδικάτων, με ηλεκτρονικό φακέλωμα και χτύπημα των Γενικών Συνελεύσεων με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, την ίδια ώρα δίνει τη δυνατότητα στα Δημοτικά Συμβούλια, «κατά την κρίση τους» και χωρίς αυξημένη πλειοψηφία ή αιτιολόγηση, να εκχωρούν σε ιδιώτες τη συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων, την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών κτιρίων, τη συντήρηση πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Τα ζητήματα των ιδιωτικοποιήσεων μας αφορούν όλους.

Στέλνουμε και το δικό μας μήνυμα ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους των Δήμων, στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους και απαιτούμε από την κυβέρνηση να το πάρει πίσω.

Να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο.

Καμιά ιδιωτικοποίηση! Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες.

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με δικαιώματα

Όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη

και στην συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6.30μμ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!