σκλαβενίτης-δίνει-300-ευρώ-έξτρα-σε-ερ-911710
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 17.11.2023 | 12:59

Σκλαβενίτης: Δίνει 300 ευρώ «έξτρα» σε εργαζόμενους παραμονή των κινητοποιήσεων για αυξήσεις

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια κίνηση στήριξης προς τους εργαζόμενους, προχωρά ο Σκλαβενίτης, βάζοντας 300 ευρώ σε ειδικές προπληρωμένες κάρτες που διαθέτουν οι εργαζόμενοι του Ομίλου.

Η κίνηση αυτή του Σκλαβενίτη έρχεται σε μια περίοδο που δεν έχει να κάνει ούτε με εορτές, ούτε με κάποια συνηθισμένη παροχή.

Γίνεται εκτάκτως, ως επιβράβευση στους εργαζόμενους για τη θετική πορεία της εταιρείας.

Ήδη το ποσό καταβάλλεται στην κάρτα, ενώ εργαζόμενοι που το έχουν λάβει δεν παραλείπουν να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» μέσω αναρτήσεών στα social media προς την εταιρεία.

Ωστόσο η κίνηση του Σκλαβενίτη, όσο και αν φαίνεται …εντυπωσιακή, κρύβει από πίσω την «αγωνία» των αφεντικών για τις κινητοποιήσεις που έχουν προαναγγείλει τα Σωματεία των εργαζομένων στην επιχείρηση διεκδικώντας μεταξύ άλλων «γενναίες αυξήσεις στους μισθούς μας, που να καλύπτουν τις απώλειες των τελευταίων ετών και «επαναφορά όλων των τριετιών σε όλους τους εργαζόμενους, πραγματικά, χωρίς συμψηφισμούς, με αναδρομική ισχύ».

Μάλλον αυτό το «300αρι» της επιχείρησης αποτελεί μια προσπάθεια να …ανακόψει τα αιτήματα των εργαζομένων, αφού η υλοποίηση τους από την πλευρά της εταιρείας θα κόστιζε πολύ περισσότερα από 300 ευρώ!

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan