ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: Πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες των 3.494 θέσεων - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: Πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες των 3.494 θέσεων

Στην τελική φάση του ελέγχου βρίσκονται οι ενστάσεις που υπέβαλλαν οι ενδιαφερόμενοι για τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για τις 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ο Οργανισμός θα προχωρήσει στην ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα οριστικά αποτελέσματα και οι σχετικοί πίνακες αναμένεται να αναρτηθούν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της προσέλευσης των ωφελουμένων στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να γίνει η πρόσληψη τους, στους 17 δήμους.

Τo Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Υπενθυμίζουμε ότι οι 17 δήμοι που θα προσλάβουν τους 3.494 ανέργους είναι: Περάματος, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αργους-Μυκηνών, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς, Αρτας, Παύλου Μελά, Σαλαμίνας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Φυλής, Παιονίας, Ασπροπύργου, Κορδελιού-Ευόσμου, Σιντικής, Αγρινίου, Κορίνθου και Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Δείτε τους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!