Με κινητοποιήσεις διαμαρτύρονται οι αγρότες της Αχαϊας για το νέο ασφαλιστικό
Για το νέο ασφαλιστικό και για τα προωθούμενα φορολογικά μέτρα διαμαρτύρονται οι αγρότες στην Αχαϊα.
Συγκεκριμένα, αγρότες συγκεντρώθηκαν το πρωί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με αγροτικά αυτοκίνητα προς την Πάτρα. Η αυτοκινητοπομπή έφθασε περίπου στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΟΓΑ και ακολούθησε παράσταση διαμαρτυρίας.
«Τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα μάς οδηγούν στην καταστροφή», υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των αγροτών και προσθέτουν: «Είναι το τελευταίο και οριστικό χτύπημα στους αγρότες, με απρόβλεπτες συνέπειες για την οικονομία».
Παράλληλα, αύριο, στις 11:00, αγρότες της Αιγιάλειας έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στον δρόμο που ενώνει το Αίγιο με την εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των παλαιών διοδίων.
Επίσης, την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, στις 19:00, αγρότες της δυτικής Αχαΐας θα συγκεντρωθούν στην εθνική οδό Πατρών -Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.
Προτεινόμενα άρθρα
26.05.2026 | 18:42
26.05.2026 | 17:18






