Κρήτη – Αγρότες: Υπό κατάληψη και τα γραφεία της ΑΑΔΕ
Μπλόκο και στα γραφεία της ΑΑΔΕ στην παραλιακή του Ηρακλείου από τους κτηνοτρόφους του Ηρακλείου και του Λασιθίου που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έχοντας ήδη καταλάβει, από χθες το πρωί, το κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalivenews.gr, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συντονιστικής, Β.Μανουράς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για αποκλεισμό δρόμων στον ΒΟΑΚ ή αλλού ή η οποιαδήποτε κίνηση που θα ενοχλήσει τους πολίτες, εάν, όπως είπε, δεν σταλούν οι αστυνομικές δυνάμεις. “Αιτούμαστε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, αφού οι Υπουργοί του είναι αναρμόδιοι”, σημείωσε ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής ενώ αναφερόμενος στα περί “εγκληματικής οργάνωσης” μετά τα επεισόδια στο χώρο του αεροδρομίου την περασμένη Δευτέρα, δήλωσε: “Εγκληματική οργάνωση είναι αυτοί και όχι εμείς που παλεύουμε για να ζήσουμε! Ούτε ΟΠΕΚΕΠέδες είμαστε, ούτε εγκληματίες”!
Ανοιχτός σε συνάντηση με την κυβέρνηση δήλωσε ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου, Λ. Τριανταφυλλάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν να μη διωχθεί ποινικά κανείς αγρότης και κτηνοτρόφος, με αφορμή τα επεισόδια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Όπως είπε, οι διαδηλωτές δεν προκάλεσαν καμία ζημιά εντός του αεροδρομίου και αποχώρησαν για να μην προκληθούν προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.
Προτεινόμενα άρθρα
24.03.2026 | 16:22
24.03.2026 | 14:21






