ΕΣΗΕΑ: Και νέα 24ωρη απεργία σε δημοτικά, δημόσια Μέσα - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
20
Νοέμβριος
Back

ΕΣΗΕΑ: Και νέα 24ωρη απεργία σε δημοτικά, δημόσια Μέσα

Νέα 24ωρη απεργία στα δημοτικά και δημόσια ΜΜΕ κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, μετά και τη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων σε αυτά. Έτσι, η νέα κινητοποίηση ισχύει από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων μαζί με όλους τους εργαζόμενους συνεχίζουν τον αγώνα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με κλιμακούμενες κινητοποιήσεις σε όλα τα ΜΜΕ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει «τους κυβερνητικούς χειρισμούς και τη διαδικασία, που οδήγησε σ’ αυτήν την ΚΥΑ, η οποία καταργεί κάθε έννοια ΣΣΕ και μειώνει δραματικά τους μισθούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά τους ταμεία και τη λειτουργία της ενημέρωσης». Απαιτεί «τη διατήρηση των ΣΣΕ στα δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ, δημοτικοί ραδιοσταθμοί και γραφεία τύπου) και την παραμονή στην εργασία τους των “συμβασιούχων” συναδέλφων στην ΕΡΤ, τον “Αθήνα 9,84” και οπουδήποτε αλλού στο δημόσιο τομέα».

Διαβάστε επίσης:
Τρίτη, συνεχόμενη 24ωρη σε δημοτικά, δημόσια ΜΜΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!