Πέμπτη
14
Σεπτέμβριος
Back

Επίθεση με γροθιές δέχτηκε υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων

Επίθεση με γροθιές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, “δέχτηκε” εργαζόμενος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Το συμβάν συνέβη την Πέμπτη 25 Μαΐου, όταν ο εργαζόμενος, είπε σε άτομο, το οποίο περιφερόταν ημίγυμνο στον προαύλιο χώρο της Κεντρικής και Παιδικής Βιβλιοθήκης του Οργανισμού στο σταθμό Λαρίσης, να συμμορφωθεί με τους κανόνες ευπρέπειας, καθώς στον περιβάλλοντα χώρο κυκλοφορούν παιδιά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση σε εργαζόμενο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. στον προαύλιο χώρο της Κεντρικής και Παιδικής Βιβλιοθήκης του Οργανισμού στο σταθμό Λαρίσης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 25.05.2023 σε συνάδελφο μας κατόπιν, επιτέθηκε με γροθιές στον συνάδελφο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει..

Καλούμε τόσο τη Διοίκηση του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. όσο και τη Δημοτική Αρχή να καταδικάσουν τις “ενέργειες σε βάρος του προσωπικού του Οργανισμού” και να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση της σωματικής ακεραιότητας των εργαζόμενων.

Όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να εργαστούμε σε αρκετές περιπτώσεις και ενημερώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές και επιθέσεις εναντίον συναδέλφων δεν είναι ανεκτές», τονίζουν στη σχετική με το γεγονός ανακοίνωση, οι Δημήτρης Καπερώνης Εκπρόσωπος Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., Μέλος του Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., Ραλλής Μαντζουράτος Μέλος του Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και Αλέξανδρος Κουμανάκος Μέλος του Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργαζομένων Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!