επίθεση-εργαζομένων-κατά-δούρου-παρ-71584
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 22.12.2016 | 10:03

Επίθεση εργαζομένων κατά Δούρου –Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΕΣΥ Αττικής

Την απορία τους για τις «απαράδεκτες και διασπαστικές» κινήσεις της περιφερειακής αρχής της Αττικής εκφράζει ο σύλλογος υπαλλήλων της περιφέρειας με επιστολή του προς την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι η Γνώμη που κατέθεσε ο σύλλογος σχετικά με το Σχέδιο του Οργανισμού κατά την συνάντηση που είχαν με την περιφερειάρχη, παρόντων της Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και του Εκτελεστικού Γραμματέα  στις 19 Δεκεμβρίου, δεν έχει διαβιβαστεί στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ έχει διαβιβαστεί με ιδιαίτερη σπουδή, όπως αναφέρει η επιστολή, η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας/ΠΑΣΚΕ.

Επιπλέον, ρωτούν μέσω της επιστολής τους αν προωθήθηκε ή όχι το κείμενο Γνώμης του Συλλόγου προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ή όχι.

Ο ΣΥΠΑ καλεί τους εργαζομένους να παρέμβουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη (ώρα 15:30-Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε – Σταθμός Μετρό Εθνικής Άμυνας), καθώς αποφασίζει για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας των υπηρεσιών της περιφέρειας έτσι ώστε:

  • να παρουσιάσουν τη Γνώμη (έγγραφο 207/19-12-16) του Συλλόγου για το Σχέδιο Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας
  • να αναδείξουν τις αρνητικές εξελίξεις σε βασικούς τομείς των υπηρεσιών όπου «εκσυγχρονίζεται» προς το χειρότερο ο υπάρχοντας Οργανισμός
  • να απαιτήσουν να ληφθούν υπόψη και να ικανοποιηθούν τα χρόνια αιτήματά τους
  • να ζητήσουν την μη έγκρισή του, την απόσυρσή του νέου Οργανισμού.