«Εκφοβισμό» στην απόλυση εργαζόμενης από αλυσίδα fast food καταγγέλουν οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ
Εκφοβισμό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα βλέπουν οι συνταξιούχοι, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε η απόλυση της εργαζόμενης μονογονέα από τα KFC Μεταμόρφωσης, αφού στάθηκε στο πλευρό συναδέλφου της.
Η γυναίκα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των συνταξιούχων ΟΑΕΕ της Ν.ΙΩΝΙΑΣ ήταν συνδικαλίστρια και , σύμφωνα με την ανακοίνωση έγινε «για τον εκφοβισμό τους».
Σημειώνεται δε παρόμοιες καταγγελίες έχουν κάνει και άλλα σωματεία εργαζομένων , όπου ευθέως τίθεται το θέμα του εκφοβισμού. «Δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει ο φόβος και η σιωπή», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων και το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών/ων Αθήνας που εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά.
Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ ζητούν την ανάκληση της απόλυσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή – καταγγελία τους έχει ως εξής:
Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ της Ν.ΙΩΝΙΑΣ καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόλυση της εργαζόμενης συνδικαλίστριας που απολύθηκε γιατί συμπαραστάθηκε σε συνάδελφό της όπως όφειλε σαν συνδικαλίστρια .
Οι απολύσεις εργαζομένων που γίνονται για τον εκφοβισμό τους όπως έκανε και το KFC Μεταμόρφωσης.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους είναι δεδομένη.
Κανένας εργαζόμενος που αγωνίζεται δεν πρέπει να μείνει μόνος του.
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛHΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ.
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
Προτεινόμενα άρθρα
07.06.2026 | 21:38






