Κυριακή
4
Ιούνιος
Back

Απεργία: Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο – Αλλαγές στις ώρες λειτουργίας Μετρό & ΗΣΑΠ

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στο δημόσιο τομέα την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 έλαβαν νωρίτερα την Τρίτη οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. 

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση, τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός) επρόκειτο να λειτουργήσουν από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 για τη μεταφορά διαδηλωτών.

Ωστόσο, πριν λίγη ώρα αναρτήθηκε στο Mετρό η εξής ανακοίνωση:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι.

Εκτός απροόπτου, ωστόσο, αναμένεται να κινηθούν τα αστικά λεωφορεία στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση στις 13:00 στην πλατεία Συντάγματος. «Απαιτούμε ασφαλή και σύγχρονη δημόσια συγκοινωνία και τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών» δηλώνουν οι εργαζόμενοι .

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!