αδεδυ-η-προσπάθεια-τρομοκράτησης-των-1331035
ΔΗΜΟΣΙΟ | 06.11.2024 | 10:06

ΑΔΕΔΥ: Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων δεν θα περάσει

Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση με αφορμή τις συνδικαλιστικές διώξεις στο Σύλλογο Εργαζομένων του Εθνικού Κτηματολογίου εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά:

«Συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΣΕ/ΥΠΕΧΩΔΕ και του Πανελλήνιου Συλλόγου του Εθνικού Κτηματολογίου, είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο περιθώριο της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης στην Καβάλα.

Οι συνάδελφοι της ΠΟΣΕ/ΥΠΕΧΩΔΕ και του Συλλόγου ενημέρωσαν την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. τόσο για τα τεράστια προβλήματα του Κτηματολογίου, όσο και για τις συνδικαλιστικές διώξεις που αντιμετωπίζει το προεδρείο του Πρωτοβάθμιου Συλλόγου, από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Κυρανάκη, επειδή αναδεικνύει ακριβώς αυτά τα προβλήματα κι αγωνίζεται, μαζί με τους εργαζόμενους, για την επίλυσή τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά την ενημέρωση που είχε, δηλώνει πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο (συνδικαλιστικά και νομικά) τους συναδέλφους που διώκονται και δεν θα επιτρέψει την καταστρατήγηση του Ν1264/82 σε ό,τι αφορά στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που αγωνίζονται, από την κυβέρνηση, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ