αδεδυ-κήρυξη-απεργιών-τον-οκτώβριο-14824
ΔΗΜΟΣΙΟ | 31.08.2017 | 12:22

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργιών τον Οκτώβριο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων τον Οκτώβριο και τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, αποφάσισε, το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συγκεκριμένα σε συνεδρίαση του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «αφού συζήτησε διεξοδικά τις τρέχουσες εξελίξεις καθώς και τις προθέσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα ζητήματα της Αξιολόγησης, του Μισθολογίου, του συνδικαλιστικού νόμου καθώς και τα θέματα που αφορούν τον Δημόσιο Τομέα και περιλαμβάνονται στην τρίτη αξιολόγηση και στο καθεστώς των μνημονίων.

Αποφάσισε:

1. Τη συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ.

2. Την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων τον Οκτώβριο σε ημερομηνίες που θα καθορίσει η Εκτελεστική Επιτροπή για τα θέματα που συζητήθηκαν.

Θεωρεί απαραίτητη την καλή προετοιμασία της αγωνιστικής δράσης μας».

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.