10 νέες προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Τρικάλων-Αιτήσεις έως 30/10 - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
19
Ιανουάριος
Back

10 νέες προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Τρικάλων-Αιτήσεις έως 30/10

Με 10 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων για οκτώ μήνες. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών 1, ΔΕ Υδραυλικών 5, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (εκσκαφέα-φορτωτή) 1, ΔΕ Οδηγών χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου 1, ΔΕ Ηλεκτρολόγων 2.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρικάλων, Ασκληπιού 35, Τ.Κ.: 42100 Τρίκαλα, απευθύνοντας στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, υπ’ όψιν κ. Σωτήρη Απόχα (τηλ. επικοινωνίας: 24310-76312, 76711-12- 13).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 21/10 και ολοκληρώνεται στις 30/10.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!