ΥΠΕΣΔΑ: Διευκρινήσεις για διορισμό επιτυχόντων της προκήρυξης «1ΕΓ 2016» του ΑΣΕΠ (εγκύκλιος)

Διευκρινιστική εγκύκλιο για την ολοκλήρωση του διορισμού των επιτυχόντων της Προκήρυξης «1ΕΓ 2016» του ΑΣΕΠ, εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η εγκύκλιος, που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρ. Βερναρδάκη, αφορά του επιτυχόντες του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε για την  πλήρωση 2.131 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα, επιτυχόντων της Προκήρυξης 8/1997.
Το υπουργείο στην εγκύκλιο του, σημειώνει ότι στις περιπτώσεις που προκύπτει αλλαγή φορέα διορισμού για διοριστέους που τους είχαν διατεθεί, οφείλουν να αποστείλουν αμελητί
στους νέους φορείς διορισμού των εν λόγω διοριστέων βάσει των ανασυνταγμένων πινάκων
διοριστέων της προκήρυξης 1ΕΓ/2016, τους φακέλους τους με όλα τα μέχρι στιγμής υποβληθέντα δικαιολογητικά και έγγραφα που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού τους.
Δείτε την εγκύκλιο ΕΔΩ
ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΕΠ, ΥΠΕΣΔΑ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ, ΠΡΟΚΗΤΥΞΗ 1ΕΓ 2016


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!