Δημόσιο: Έρχεται ρύθμιση για την… προ-κινητικότητα

Μετάθεση της εφαρμογής του νόμου της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έχει αποφασίσει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχοντας πάρει το «ΟΚ» από τους Θεσμούς στη διάρκεια των πρόσφατων διαπραγματεύσεων.

Η εκκίνηση του νέου συστήματος μετατάξεων μετατίθεται λοιπόν για τους επόμενους τέσσερις μήνες και με στόχο να «ξεμπλοκάρει» εκκρεμούσες μετακινήσεις ή όποιες άλλες μεταθέσεις υπαλλήλων θα απαιτηθούν, το υπουργείο θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές στην aftodioikisi.gr, η νομοθετική ρύθμιση θα διευθετεί όποιο ζήτημα προκύψει σχετικα με τις μετατάξεις που θα απαιτηθούν πριν την εφαρμογή της κινητικότητας, ενώ, όσον αφορά το νέο ενιαίο σύστημα μετατάξεων, οι ίδιες πηγές δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για περαιτέρω παράταση στην εκκίνηση της κινητικότητας.

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]