Αλ. Μητρόπουλος -Απόφαση ΣτΕ για Δώρα: «Τυπικό το ζήτημα της παραπομπής στην Ολομέλεια» (ηχητικό)

Ως «τυπικό» χαρακτήρισε το ζήτημα της παραπομπής στην Ολομέλεια, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του ΣτΕ για την επιστροφή δώρων στους υπαλλήλους του δημοσίου, ο  εργατολόγος και πρόεδρος της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στο «Θέμα 104,6».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο: «Όπως έγινε και με τους συνταξιούχους είναι τυπικό το ζήτημα. Ομόφωνα το τμήμα είπε να χορηγηθούν τα δώρα αναδρομικά και από εδώ και πέρα όσο υπηρετούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σύμφωνα με ειδικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας αυτό πρέπει να το αποφανθεί επισήμως, διότι δεν μπορεί μικρότερο δικαστήριο και μικρότερη σύνθεση να αποφανθεί για την αντισυνταγματικότητα του νόμου. Πρέπει να το επισημοποιήσει η Ολομέλεια. Είναι τυπικό το ζήτημα της παραπομπής στην Ολομέλεια».

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΕ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, 13ΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!