Ζευγάρια πάνε στα Κατεχόμενα για να επιλέξουν το φύλο του παιδιού τους

  • Απο stergios
  • 18 Ιανουαρίου 2020 - 14:31
  • Comments Off

Σε προορισμό για ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς έχουν γίνει τα Κατεχόμενα στην Κύπρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα», ανδρόγυνα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή καταφθάνουν στην Αμμόχωστο για χάρη του «γκουρού» της εξωσωματικής, Dr. Halil Ibrahim Tekin, ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν το φύλο του παιδιού τους.

Η διαδικασία αυτή, που διαφημίζεται και στο διαδίκτυο, πραγματοποιείται σε κλινική που λειτουργεί σε χώρους του τουρκοκυπριακού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, παρά τις καταγγελίες βουλευτών από τη Μεγάλη Βρετανία για τις πρακτικές που ακολουθεί κι είναι απαγορευμένες στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε επικοινωνία με συνεργάτη του Dr. Tekin αναφέρθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι περνούν από αιματολογικές εξετάσεις και για να προχωρήσει η διαδικασία καταβάλλουν το ποσό των 7.500 ευρώ, διαβεβαιώνοντας ότι το εγχείρημα έχει 100% επιτυχία.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί η επιχείρηση, μετά τις εξετάσεις η γυναίκα ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή για περίπου μία εβδομάδα, με το κόστος της να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό που θα δώσει μαζί με τα έξοδα διαμονής στα Κατεχόμενα για το εν λόγω χρονικό διάστημα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, ΦΥΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]