Ζελένσκι: Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει το Κίεβο τη διακοπή της σύνδεσης, όταν η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής αναφέρθηκε στην τουρκική εισβολή - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
25
Μάρτιος
Back

Ζελένσκι: Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδει το Κίεβο τη διακοπή της σύνδεσης, όταν η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής αναφέρθηκε στην τουρκική εισβολή

Σε τεχνικό πρόβλημα απέδωσε το Κίεβο τη διακοπή της διαδικτυακής σύνδεσης με την κυπριακή Βουλή, την ώρα που δευτερολογούσε η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μετά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Όπως ενημέρωσε το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών, έγινε προσπάθεια να γίνει επανασύνδεση, ώστε να τοποθετηθεί ο κ. Ζελένσκι για τις αναφορές στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αλλά δεν κατέστη δυνατόν.

Ο κ. Ζελένσκι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας θα τοποθετηθεί γραπτώς και θα αποστείλει τις θέσεις του στη Λευκωσία.

Διπλωματικές πηγές στο Κίεβο σημείωναν πως η Ουκρανία έχει στηρίξει και έχει υιοθετήσει όλα τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για το Κυπριακό και, ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα μη αναγνώρισης των όσων έχει βιώσει η Κύπρος από την τουρκική εισβολή.

2022/04/07 - Ομιλία του Προέδρου της Ουκρανίας στην Ολομέλεια της Βουλής

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!