Υποψήφιος βουλευτής αναζητά ψηφοφόρους στο… Pornhub

Ο Γιόακιμ Ολσεν είναι αποφασισμένος να αναζητήσει παντού ψηφοφόρους. Και αυτό το «παντού» το εννοεί. Αφού τους «ψαρεύει» ακόμη και σε πορνογραφική ιστοσελίδα!

Ο Δανός Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας, έβαλε διαφήμιση στο Pornhub στο πλαίσιο της καμπάνιας επανεκλογής του στο κοινοβούλιο της Δανίας στις εκλογές που θα γίνουν στις 5 Ιουνίου. Το σλόγκαν του στους ψηφοφόρους; Απόλυτα ταιριαστό με το «περιβάλλον» στο οποίο τους αναζητλά ο Ολσεν. «Οταν τελειώσετε με την αυτοϊκανοποίηση, ψηφίστε τον Γιόκε (το παρατσούκλι του)».

«Πρέπει να είσαι εκεί που είναι οι ψηφοφόροι»

Ο Ολσεν ξέρει από αγώνες. Είναι πρώην σφαιροβόλος και μάλιστα είχε κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας. «Πρέπει να βγεις παντού, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουμε μια διαφήμιση στο Pornhub. Το μισό ίντερνετ είναι πορνό και πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι. Συμπεριλαμβανομένης και μιας πορνογραφικής ιστοσελίδας», είπε στους δημοσιογράφους ο Δανός, εξηγώντας την απόφασή του.

Ξέρει πάντως ότι ίσως δεν χαρούν όλοι με αυτή την κίνησή του, στην προσπάθεια να βρει ψηφοφόρους. «Δεν μπορείς να πεις τίποτα σήμερα χωρίς να αναστατωθούν κάποιοι άνθρωποι. Δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτοί που με ξέρουν ως πολιτικό, γνωρίζουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά έχω αίσθηση του χιούμορ και νομίζω ότι αυτό είναι αστείο», δήλωσε ο Ολσεν, σύμφωνα με το Politico.

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΛΣΕΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!