Σάββατο
10
Ιούνιος
Back

Wagner: Τυλιγμένα με σημαίες, στέλνει στην πατρίδα τους, τα πτώματα ενός Αμερικανού και ενός Τούρκου

Τα πτώματα ενός Αμερικανού ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχες στην Μπαχμούτ και ενός Τούρκου πολίτη που βρέθηκε νεκρός έπειτα από την ανατίναξη ενός κτιρίου, θα στείλει στις πατρίδες τους, η ρωσική μισθοφορική ομάδα Wagner, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Σε ένα βίντεο διακρίνονται μισθοφόροι της Wagner να καρφώνουν δύο ξύλινα φέρετρα και στη συνέχεια να τυλίγουν το ένα με την αστερόεσσα και το δεύτερο με μια κόκκινη, τουρκική σημαία.

«Επιστρέφουμε τα σώματα ενός Αμερικανού και ενός Τούρκου, μαζί με τους αιχμαλώτους» ανέφερε ο ιδρυτής της οργάνωσης, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Ο Αμερικανός σκοτώθηκε στις μάχες στην Μπαχμούτ. Ο Τούρκος βρέθηκε νεκρός μαζί με μια γυναίκα, επίσης τουρκικής καταγωγής, στα ερείπια ενός κτιρίου που ανατίναξαν οι ουκρανικές δυνάμεις, σύμφωνα πάντα με τον Πριγκόζιν. Τα λείψανα της γυναίκας δεν στάθηκε δυνατό να ανακτηθούν, διευκρίνισε.

Σύμφωνα με τη Βάγκνερ, ο Αμερικανός ήταν ο πρώην στρατιώτης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων Νίκολας Μέιμερ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!