Βέλγιο: Ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β’ αντιμέτωπος με πρόστιμο αν ξαναρνηθεί τεστ DNA

Πρόστιμο 5.000 ευρώ την ημέρα θα κληθεί να πληρώσει ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αν ξαναρνηθεί να υποβληθεί σε εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας Ντελφίν Μποέλ.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως τον διέταξε πέρσι ένας δικαστής, καθώς ο πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών.

Δικαστήριο στις Βρυξέλλες εξέδωσε, όμως, απόφαση, ο 84χρονος πρώην μονάρχης να δώσει δείγμα σάλιου σε τρεις μήνες προκειμένου να μην θεωρηθεί ως ο βιολογικός πατέρας της 50χρονης Ντελφίν Μποέλ.

Ο Αλβέρτος Β΄ αρνείται μέχρι σήμερα ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ.

Οι φήμες ότι ο βασιλιάς είχε ένα εξώγαμο παιδί, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1999 σε μια μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία για τη σύζυγό του.

Οι φήμες αυτές προκάλεσαν βασιλικό σκάνδαλο και όπως ήταν αναμενόμενο ένα διαρκές κουτσομπολιό στο Βέλγιο.

Η 50χρονη Ντελφίν Μποέλ υποστήριξε για πρώτη φορά ότι η βασιλιάς Αλβέρτος Β’ ήταν ο βιολογικός της πατέρας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2005.

Η μητέρα της Μποέλ, ισχυρίστηκε ότι οι δύο τους είχαν ερωτική σχέση για 18 ολόκληρα χρόνια και συγκερκιμένα από το 1966 μέχρι το 1984 και ότι καρπός του έρωτας τους ήταν η Ντελφίν Μποέλ.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΣΤ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΒΕΛΓΙΟ, DNA, ΠΡΩΗΝ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ 'Β


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!