Τσιτάχ πηδά μέσα σε όχημα τουριστών και όλοι παγώνουν (βιντεο)

Την απόλυτη εμπειρία προσέφερε ένα τσιτάχ σε τουρίστες όταν ζώο και άνθρωποι ήρθαν τόσο κοντά που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο – φυσικά για τους δεύτερους.

Το σαρκοφάγο ζώο βρήκε ευκαιρία και πήδηξε στο εσωτερικό του οχήματος που μετέφερε τους τουρίστες οι οποίοι βρέθηκαν για σαφάρι στην περιοχή Serengeti βόρεια της Τανζανίας στην Αφρική.

Ο αμερικανός, που εμφανίζεται στο βίντεο, ονόματι Britton Hayes, ανέφερε ότι το γκρουπ παρακολουθούσε τρία τσιτάχ όταν ένα από αυτό πήδηξε εντός του οχήματος… «Ενώ παρακολουθούσαμε όλοι τα ζώα μπροστά, ένα από τα αδέλφια πήδηξε στο πίσω μέρος του τζιπ ώστε να μας μυρίσει και να σιγουρευτεί ότι δεν είμαστε απειλή», δήλωσε ο Hayes στο Komo News.

Ο οδηγός των τουριστών, ζήτησε από τους επιβαίνοντες να αποφύγουν την οπτική επαφή με το ζώο και να μη χάσουν τη ψυχραιμία τους. Ευτυχώς, το τσιτάχ ζώο όταν τελείωσε με τις οσμές, έπειτα από περίπου 10 βασανιστικά δευτερόλεπτα, απομακρύνθηκε μόνο του και ουδείς δεν έπαθε το παραμικρό.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΣΙΠ, ΤΣΙΤΑΧ, ΠΗΔΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!