ΡΟΗ
προηγ επομ

Τρίπολη: Πολιτιστικό καλοκαίρι από την ΚΕΔΗΤ με δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το ερχόμενο πολιτιστικό καλοκαίρι. Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η επιχείρηση καλεί όλες τις μουσικοθεατρικές ομάδες του Δήμου που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου να καταθέσουν αίτηση για να κατοχυρώσουν τις ημερομηνίες προβολής του έργου τους.
Το πολιτιστικό καλοκαίρι ως προς το οικονομικό κομμάτι θα κυμανθεί στα περσινά πλαίσια λόγω της οικονομικής στενότητας και δεν θα αγοραστεί καμιά παράσταση. .

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Από την ανάληψη των καθηκόντων της η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που βιώνει η Ελληνική κοινωνία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αποφάσισε να προχωρήσει στην χορήγηση δωρεάν εισιτηρίων σε άνεργους του ΟΑΕΔ και σε άτομα ειδικών κατηγοριών, δίνοντας την ευκαιρία σε 1000 περίπου άτομα κάθε χρόνο να παρακολουθούν μια παράσταση της αρεσκείας τους.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ
Με στόχο την επισκεψιμότητα των σπηλαίων του Κάψια η ΚΕΔΗΤ από την μέρα ανάληψη των καθηκόντων της μείωσε το εισιτήριο εισόδου των σπηλαίων –καθιέρωσε ειδικές τιμές για τους διαμένοντας σε ξενοδοχειακές μονάδες του Δήμου μας – εξομάλυνε την λειτουργία των σπηλαίων με προσωπικό επιχορηγούμενο από τον ΟΑΕΔ χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου – Το σπήλαιο Κάψια είναι από τα λίγα σπήλαια όπου παρέχεται δωρεάν ξενάγηση . Το αποτέλεσμα ήταν απολύτως θετικό αφού υπερδιπλασιάστηκε η επισκεψιμότητα.

Επίσης οργάνωσε έκθεση ευρημάτων από διάφορα σπήλαια με δωρεάν είσοδο.
Εφοδιάζει τους επισκέπτες με φυλλάδιο που αναφέρεται στο ιστορικό του σπηλαίου. γραμμένο στα ελληνικά και Αγγλικά εμπλουτισμένο με φωτογραφίες του σπηλαίου.

Συντηρεί το σπήλαιο ώστε να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση έχοντας άριστη συνεργασία με το υπουργείο πολιτισμού και επιστήμονες οι οποίοι σε τακτά διαστήματα επισκέπτονται και παρακολουθούν την εξέλιξη των σπηλαίων.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Η πληρότητα των παιδικών -βρεφονηπιακών σταθμών και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης είναι στο 100%. Παρά την μείωση της επιδότησης από την ΕΕΤΑΑ για την λειτουργία των σταθμών από τις 573.000 για το έτος 2013-2014 στις 360.000 για το 2014-2015 εξασφαλίστηκε η πλήρης διατροφή των βρεφών και νηπίων, η μισθοδοσία του προσωπικού ,η πληρωμή των προμηθευτών και οι υποχρεώσεις σε ΙΚΑ και εφορία . Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η εύρυθμη λειτουργία των σταθμών παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο στους ενταγμένους στο πρόγραμμα αλλά σε όλους έχουν ανάγκη την υπηρεσία μας.
Προβλήματα που παρατηρούνται στην μισθοδοσία του προσωπικού οφείλονται στην κεντρική εξουσία η οποία είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!